Home ShowBiz Këngëtari Bad Bunny është paditur për 40 milion dollarë nga ish e dashura
Këngëtari Bad Bunny është paditur për 40 milion dollarë nga ish e dashura
0

Këngëtari Bad Bunny është paditur për 40 milion dollarë nga ish e dashura

0
0

Bad Bunny është paditur për 40 milionë dollarë nga ish e dashura e tij për përdorimin e zërit të saj në këngët e tij

Ajo kërkon 40 milionë dollarë dëmshpërblim.

Bad Bunny është paditur për 40 milionë dollarë nga ish e dashura e tij, Carliz De La Cruz Hernández, për përdorimin e një regjistrimi zanor të saj në dy nga këngët e tij, sipas botimit portorikan NotiCel dhe Associated Press.

Bad Bunny, emri i vërtetë i të cilit është Benito Antonio Martínez Ocasio dhe De La Cruz ishin të lidhur midis viteve 2011 dhe 2017.

Të drejtat e vokalit të saj “Bad Bunny, baby”, thuhet në raportet.

Linku: https://www.insider.com/bad-bunny-being-sued-40-million-ex-girlfriend-using-voice-2023-3

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/explore/tags/badbunny/

tags: