Home Business / Technology Cili është përditësimi i ri i formatimit të tekstit në WhatsApp?
Cili është përditësimi i ri i formatimit të tekstit në WhatsApp?
0

Cili është përditësimi i ri i formatimit të tekstit në WhatsApp?

0
0

Përditësimi ju lejon të organizoni dhe zbukuroni mesazhet tuaja në WhatsApp

Meta njoftoi të mërkurën se ka shtuar një përditësim të ri të formatimit të tekstit në WhatsApp që vjen me veçori të reja emocionuese për të përmirësuar përvojën tuaj të mesazheve.

Përditësimi ofron katër opsione të reja të formatimit të tekstit, të cilat mund t’ju ndihmojnë të organizoni dhe zbukuroni mesazhet tuaja.

Opsionet më të fundit të formatimit përfshijnë listat me pika, listat me numra, kuotat e bllokut dhe kodin në linjë, përveç opsioneve ekzistuese me shkronja të zeza, kursive dhe monospace.

Pjesa më e mirë është se këto opsione të reja janë të disponueshme në pajisje të shumta, duke përfshirë iOS, Android, Mac dhe ueb. Kjo do të thotë që ju mund të përfitoni nga këto veçori pavarësisht nga platforma që po përdorni.

Për listat me pika.

Shkruani simbolin –, pasuar nga një hapësirë.

Për listat e numëruara.

Shkruani 1 ose 2 shifra të ndjekura nga një pikë dhe një hapësirë.

Për kuotën e bllokut.

Shkruani simbolin > pasuar nga një hapësirë.

Për kodin inline.

Mbështillni tekstin me simbolin `

Për Bold

Mbështillni tekstin me simbolin *

Për Italic

Mbështillni tekstin me simbolin _

Për Strikethrough

Mbështillni tekstin me simbolin ~

Për Monospace

Mbështillni tekstin me simbolin “

Pra, vazhdoni dhe përdorni këto opsione të reja të formatimit të tekstit për t’i bërë mesazhet tuaja më tërheqëse dhe më të organizuara nga ana vizuale.

Linku: https://www.geo.tv/latest/532154-whats-the-new-text-formatting-update-in-whatsapp

Burimi i fotos:pexele.com

tags: