Home Tag "dimer"

Kroçeret më të mira për të udhëtuar këtë dimër

0
E kush tha që vetëm në verë mund të bëhen pushime? Dimri gjithashtu ka periudhën më të bukur për të pushuar. Të vizitosh vendet më të bukura tropikale me kroçiere është një ide fantastike. Për të zbuluar më shumë se kush janë 7 kroçieret më të mira për këtë sezon hidhini një sy artikullit më […]

Top 12 vendet më të mira për ski në U.S.

0
Jemi në kohë të ftohtë, për të gjithë ju që do të udhëtoni drejt U.S. apo sapo jeni zhvendosur dhe nuk dini akoma se kush janë vendet më të vizituara për këtë periudhë dimërore dhe për të ushtruar sportin e veçantë të Skisë. Zbuloni për çfarë bëhet fjalë: 1) Telluride, Colorado 2) Deer Valley, Utah […]

Periudhë dëbore – Vendet malore për të vizituar

0
Janë disa qytete të vogla me një pamje unike që duhen vizituar në këtë periudhë dimri dhe me dëborë. Zbuloni se për kë bëhet fjalë: 1) JACKSON HOLE, WYOMING 2) VERMONT 3) TAOS, NEW MEXICO 4) LAKE TAHOE, CALIFORNIA AND NEVADA 5) CANAAN VALLEY, WEST VIRGINIA 6) BOZEMAN, MONTANA 7) BEND, OREGON 8) PARK CITY, […]