Home ShowBiz Sabiani shumë shpejt premton një superhit – Si do vijë këtë herë?
Sabiani shumë shpejt premton një superhit – Si do vijë këtë herë?
0

Sabiani shumë shpejt premton një superhit – Si do vijë këtë herë?

0
0

Sabiani është artisti që numëron një pafundësi hitesh, e sërish nuk ndalet. Ai ka postuar një foto duke cituar: “Shumë shpejt super hit”. Në këtë foto është sëbashku me Marselin, e ndoshta sërish në këtë projekt do të vijë në bashkëpunim me të. Koha dhe projektet e mëparshme e kanë vërtetuar që ata edhe sëbashku kanë korrur sukses.

Padyshim do të vijë superhit. A njihni ndonjë këngë të Sabianit, që nuk është hit?

Ja edhe postimi i tij:

Shume shpejt super hit 🇦🇱󾓮🇴coming soon…

Posted by Sabiani on Thursday, May 19, 2016

Link: https://www.facebook.com/150531278478472_490976251100638