Home ShowBiz Vis Pupa surprizon bashkëshorten dhe ajo i përgjigjet
Vis Pupa surprizon bashkëshorten dhe ajo i përgjigjet
0

Vis Pupa surprizon bashkëshorten dhe ajo i përgjigjet

0
0

Ka gra që bëjnë surpriza por ka edhe burra. Vis Pupa ka organizuar një festë të ngrohtë familjare me rastin e ditëlindjes së bashkëshortes së tij.
“Faleminderit për një ditëlindje të mrekullueshme, you are my life”, shkruajti Belina e Visit.
Tani që është edhe pushim nga programi, ai ka pasur më tepër kohë në dispozicion për të përgatitur surprizën.
Epo s`mund të mos u themi djemve të marrin pak shembull nga Visi.

2017-06-19 12_07_39-Belina Pupa on Instagram_ “Thank you for a wonderful birthday, you are my life @

Link: https://www.instagram.com/p/BVg_wY8BaZEU7VLAJNGsPjCEmXS6DprqB3P6-k0/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BUW5igCADrNlR3lUpuWKDuZ5YAsjQ_AbLgUh-00/