Home ShowBiz “Të ka lali shpirt” nuk ka të ndalur – Mbi 450 Milion klikime në YouTube
“Të ka lali shpirt” nuk ka të ndalur – Mbi 450 Milion klikime në YouTube
0

“Të ka lali shpirt” nuk ka të ndalur – Mbi 450 Milion klikime në YouTube

0
0

Është padyshim një ndër këngët më të dëgjuara të momentit, klikimet e arritura shpjegojnë edhe suksesit e padiskutueshëm. Por kudo që kemi qënë në evente të ndryshme familjare është e pamundur që të mos luhet nga Dj-të kjo këngë dhe që e gjithë salla të mos cohet dhe ta kërcejë me aq shumë zemër.

“Të ka lali shpirt” vazhdon të korr sukses në YouTube e sot ka plotësuar mbi 450 milion klikime. E duke ditur që është kaq shumë e pëlqyer padyshim që klikimet nuk do shterojnë kurrë së shtuari në këtë këngë.

 

Për kënaqësinë e të gjithë muzikëdashësit e këtij mega hiti, ju sygjerojmë që të vazhdoni dhe ta dëgjoni:

Link & burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=t4-Xz_Lt2p4