Home ShowBiz Nuk është Shpati, dashuria e vërtetë ka vetëm një imazh për Selvije Jaon
Nuk është Shpati, dashuria e vërtetë ka vetëm një imazh për Selvije Jaon
0

Nuk është Shpati, dashuria e vërtetë ka vetëm një imazh për Selvije Jaon

0
0

Selvije Jao është mjaft aktive në rrjete sociale.

Ajo ndan shpesh momente të ndryshme nga jeta e saj personale dhe profesionale me Shpatin dhe të birin.

Së fundmi krahas pozave të këndshme me të voglin e saj Roel shkruan:

‘Si duket dashuria e vërtetë’.

uuu

Linku: https://www.instagram.com/p/Cd3ZU1ysZJL/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Cd3ZU1ysZJL/