Home Lifestyle Nuk i ndal dot askush, këto shenja të zodiakut duan të shfaqin hapur ëndrrat e tyre
Nuk i ndal dot askush, këto shenja të zodiakut duan të shfaqin hapur ëndrrat e tyre
0

Nuk i ndal dot askush, këto shenja të zodiakut duan të shfaqin hapur ëndrrat e tyre

0
0

Dashi

Edhe nëse ka pengesa të vështira, praktikisht asgjë nuk e pengon Dashi të arrijë atë që dëshiron. I mbingarkuar nga Marsi, planeti që sundon pasionin dhe veprimin, Dashi kupton se nuk mjafton vetëm të flasësh me zë të lartë manifestimet e tij. Ata janë gjithashtu profesionistë në punën për të realizuar ëndrrat e tyre.

“Dashi është shenja e parë e zodiakut, duke u dhënë atyre një prirje të natyrshme për të ecur së pari pas asaj që duan”, shpjegon Ater. “Dashi ka besimin dhe guximin për të shfaqur ëndrrat e tij.”

Demi

Ju nuk do ta gjeni Demin duke romantizuar idenë e jetës së tyre të ëndrrave. Shenja praktike e tokës e di se për të korrur shpërblime, duhet të mbjellë farat. Dhe Demi i guximshëm nuk ka asnjë rezervë për t’i vendosur paratë e tij aty ku është goja e tij manifestuese dhe për të investuar në vetvete pa marrë parasysh koston.

“Demi është një shenjë fikse e tokës e lidhur me shtëpinë e dytë të parave dhe sendeve materiale në astrologjinë moderne, kështu që manifestimi është absolutisht thelbësor si për komoditetin ashtu edhe për nivelin e lumturisë së tyre,” shpjegon Ater. “Demi është i pamëshirshëm kur vjen puna për të marrë atë që duan. Natyra e tyre fikse u jep atyre një sasi të madhe vullneti.”

Shigjetari

Shigjetari natyrshëm e kalon jetën me shpresa të mëdha, të cilat e mbajnë flakën të ndezur kur bëhet fjalë për mishërimin e ëndrrave dhe qëllimeve të tyre. Shenja e llogaritur e zjarrit ka optimizmin për të ekzekutuar planin e përsosur për të arritur çdo gjë që u kërkon zemrën.

“Shigjetari udhëhiqet nga planeti me fat Jupiter, duke u dhënë atyre një ndjenjë të lindur besimi për të realizuar ëndrrat e tyre, ndonjëherë edhe e teprojnë”, shpjegon Ater. “Shumë të lindur nën shenjën e Shigjetarit ëndërrojnë gjëra të mëdha dhe natyra e tyre e zjarrtë u jep frymëzim për të ndjekur ëndrrat e tyre.”

Bricjapi

Sigurisht, Bricjapët janë sa ambiciozë aq edhe skeptikë për çdo skemë të pasurimit të shpejtë. Por është shprehja e tyre e dualitetit midis punës së palodhur dhe pasionit që i rendit ata në këtë listë. Ata mund t’i lënë mënjanë shqetësimet e tyre për praktikat e mbinatyrshme nëse kjo do të thotë të kultivojnë jetën që duan të jetojnë.

“Bricjapi njihet si shenja e zodiakut e drejtuar nga karriera dhe statusi, kryesisht për shkak të lidhjes së tij me shtëpinë e dhjetë në astrologjinë moderne”, thotë Ater. “Bricjapët kanë qëllime të larta dhe sundimtari i tyre Saturni u jep atyre qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi për të punuar vazhdimisht drejt ëndrrave të tyre.”

Linku: https://www.bustle.com/life/zodiac-signs-love-manifestation

Burimi i fotos: freepik.com