Home Lifestyle A mund të jetë ‘seksi’ shpëtimi për një marrëdhënie të krisur?
A mund të jetë ‘seksi’ shpëtimi për një marrëdhënie të krisur?
0

A mund të jetë ‘seksi’ shpëtimi për një marrëdhënie të krisur?

0
0

Marrëdhëniet nuk janë të lehta, sidomos ato afatgjata. Ka kaq shumë çështje që mund të vijnë mes çifteve që shpesh ndihen të pamundura për t’u zgjidhur. Po, ju duhet të uleni dhe të bisedoni, të merrni kohë larg njëri-tjetrit, apo edhe të kërkoni një terapist çifti për t’ju dhënë ju dhe partnerit tuaj një dorë. Por ka disa probleme në marrëdhënie që mund të rregullohen me seks.

Seksi nuk mund t’i zgjidhë të gjitha problemet tuaja, por mund t’ju ndihmojë me disa.

Ky është një lajm i mirë!

Nuk po kaloni mjaftueshëm kohë me njëri-tjetrin.

Njerëzit kanë orare të ngarkuara dhe ndonjëherë është e vështirë të gjesh kohë për të kaluar me partnerin. Planifikimi i seksit nuk tingëllon aspak seksi, por duhet bërë në rastin më të keq. Në vend të një nate takimi ku duhet të tërhiqni veten tuaj të rraskapitur në një restorant (dhe të luftoni për cilin), bëni një natë takimi që përfshin qëndrimin dhe marrëdhëniet intime. Pa dyshim, pa presion, por vendosja e vetes të paktën në një mjedis dhe hapësirë të favorshme për seks do të ndihmojë. Na besoni.

Dilema e të bëri apo jo seks me partnerin

Strgr e quan këtë “dilema e fillimit” dhe është më e zakonshme nga sa mund të mendoni. “Kjo është çështja më e zakonshme me të cilën përballen të gjitha marrëdhëniet afatgjata…shpesh bëhet lloji më toksik i mbajtjes së rezultateve që minon të gjitha lidhjet e tjera në marrëdhënie,” thotë ajo për HelloGiggles. Mënyra e vetme për ta zgjidhur atë? SEKSI. Përndryshe, ju përfundoni duke rrezikuar të humbni plotësisht dëshirën tuaj seksuale ose të zemëroheni të çmendur. Vetëm bëje.

Kur nuk jeni duke folur me njëri-tjetrin

Seksi ju hap me partnerin tuaj. Nëse ndiheni sikur thjesht nuk po flisni më, bëni prioritet marrjen e shtratit. Strgr thotë, “Intimiteti fizik është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngritur shtresat e historisë që mund të qëndrojnë mes një çifti dhe të prerë drejt e në zemër të çështjes. Shpesh zbuloj se bisedat intime të ndara pas seksit të mirë janë shumë më të sinqerta dhe më të artikuluara sesa nëse vazhdojmë të luftojmë për versionin tonë të çfarëdo historie që po ndodh.” Kjo tingëllon pothuajse e drejtë. Gjeni kohë pas veprës për t’u qetësuar dhe shijuar njëri-tjetrin.

Kur duhet të shtypni butonin e rivendosjes

Seksi mund të bëhet i mërzitshëm edhe në marrëdhëniet më të mira, dhe ndonjëherë kjo mungesë kënaqësie është problemi kryesor për çiftet. Strgr thotë se është diçka me të cilën shumica e çifteve përballen përfundimisht.” Këtu është e vërteta e trishtueshme për seksin: Në shumë partneritete afatgjata, është ose ngjitësi që e mban marrëdhënien të fortë ose gjembi në këmbë, një burim dhimbjeje dhe mosmarrëveshjeje të vazhdueshme. ” Nëse kjo tingëllon e njohur, atëherë ju duhet vetëm të bëni pak më shumë seks me partnerin tuaj. Por seksi më i mirë. Do t’ju duhet të flisni me partnerin tuaj për atë që nuk shkon dhe mund të jetë e pakëndshme. Mos bëni asgjë që nuk dëshironi, por mbani mend tre G-të për një jetë të shëndetshme seksuale – të qenit i mirë, të dhuroni dhe të luani në dhomën e gjumit.

Çdo herë që ju duhet të kompensoheni pas çdo grindjeje

Në të vërtetë, të bësh seks është mënyra më e mirë për të kërkuar falje. “Seksi i grimit është kaq i ngarkuar sepse ne hyjmë në të, plotësisht të vetëdijshëm për përmbajtjen emocionale të konflikteve tona që duhet të zgjidhim”, thotë Strgr. Seksi i make-up mund të jetë i nxehtë si ferr. Pra, kur e gjeni veten duke luftuar me njëri-tjetrin, në vend të kësaj, goditni njëri-tjetrin. Pastaj flisni për problemet tuaja si të rriturit dhe zgjidhini gjërat. Seksi e bën pak më të lehtë të pranosh se e ke gabim ndonjëherë.

Linku: https://hellogiggles.com/5-relationship-problems-that-actually-can-be-fixed-with-sex/

Burimi i fotos: freepik.com