Home ShowBiz Armaldo bën reagimin e papritur pas eleminimit nga Big Brother Vip
Armaldo bën reagimin e papritur pas eleminimit nga Big Brother Vip
0

Armaldo bën reagimin e papritur pas eleminimit nga Big Brother Vip

0
0

Armaldo sot është eleminuar si pasojë e një televotimi mes Kristit dhe Luizit.

Ka qenë strategjia e Luizit ajo që ka çuar në dënim treshen.

Shkak është bërë komunikimi mes tyre në tualet pa kamera.

Largimi i Armaldos ka prekur një pjesë të banorëve.

Olta dhe Kiara janë prekur më shumë ku kanë shpërthyer në të qara.

Armaldo ka takuar të gjithë banorët por ka pasur një kërkesë.

Ai ka kërkuar që ta përcjellin vetëm Kiara dhe Olta.

Armaldo u shpreh se edhe nëse ka biletë kthimi nuk do të kthehet më duke i befasuar të gjithë.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/armaldo.kllogjeri/