Home ShowBiz Kiara i bën surprizën e veçantë, Luizi bën reagimin epik
Kiara i bën surprizën e veçantë, Luizi bën reagimin epik
0

Kiara i bën surprizën e veçantë, Luizi bën reagimin epik

0
0

Vëllai i Madh i ka vënë në provë banorët duke imituar njëri-tjetrit.

Kiara ka fituar në lojën e imitimeve.

Ajo ka imituar mjaft mirë Nitën.

Moderatorja ka një privilegj dhe mund ti realizohet një dëshirë.

Ajo ka kërkuar të realizojë një surprizë për Luizin në bashkëpunim me Vëllain e Madh.

Një ambjet i veçantë është përgatitur për çiftin.

Ata do të kalojnë natën larg nga banorët e tjerë.

Luizi e ka pritur mirë surprizën vetëm ka një problem sepse ambjenti ka kamera.

Ta gëzoni, a ka ndonjë kaçavidë për të çmontuar ndonjë gjë aty që na monitoron.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Cp8S1wErUtM/

tags: