Home Sport E rrallë! Makina sportive F1 është krijuar tërësisht nga çokollata
E rrallë! Makina sportive F1 është krijuar tërësisht nga çokollata
0

E rrallë! Makina sportive F1 është krijuar tërësisht nga çokollata

0
0

Kuzhinieri i ëmbëlsirave Amaury Guichon postoi në Instagram një video të tij duke krijuar një makinë masive garash F1 duke përdorur çokollatë.

Krijimi mahnitës i ka mahnitur njerëzit në internet dhe ata janë të mahnitur nga aftësitë e tij.

Në video, ai demonstron se si makina e garave F1 është krijuar nga e para. Shefi i kuzhinës fillon duke vendosur pllaka të mëdha çokollate mbi gota letre. Më pas krijon të gjitha pjesët e makinës dhe i rendit në pllakë.

Më pas, ai kruan çokollatën duke përdorur një mjet dhe vendos fondant në disa pjesë. Më pas ai vazhdon të lyejë makinën me çokollatë me një ngjyrë mahnitëse kuqezi.

Pas kësaj, ai vendos çokollatën në enë të mëdha për të formuar gomat e makinës. Së fundi, ai i ngjit ato në makinë dhe gjithashtu shton etiketa, ashtu si një makinë klasike e garave F1.

Përdoruesit e internetit nuk mund të mos bënin lavdërime për krijimin e mrekullueshëm të pastiçierit.

Kjo nuk është hera e parë që Amaury Guichon krijon një vepër të tillë arti. Më parë, ai krijoi një tren të madh duke përdorur çokollatë, duke e lënë internetin të habitur.

Linku: https://www.ndtv.com/food/viral-video-pastry-chef-creates-stunning-chocolate-f1-racing-car-amazes-internet-5075856

Burimi i fotos:pexele.com

tags: