Home Sport Gerard Pique nën hetim për këtë arsye
Gerard Pique nën hetim për këtë arsye
0

Gerard Pique nën hetim për këtë arsye

0
0

Nën hetim! Garda Civile gjurmon llogaritë bankare të Pique.

Njësia Qendrore Operative (UCO) e Gardës Civile heton llogaritë bankare të Gerard Piqué në kërkim të komisioneve që lidhen me marrëdhënien e tij të supozuar me kontratën e negociuar me Luis Rubiales për të çuar Superkupën e Spanjës në Arabi.

Polemika në Federatën Real Spanjolle të Futbollit (RFEF) me marrëveshjen e negociuar nga Luis Rubiales në vitin 2019 në mënyrë që Superkupa e futbollit e luajtur në Arabinë Saudite të mbajë nën lupën e autoriteteve Gerard Hammered. Siç ka konfirmuar gazeta ‘ACE’, Njësia Qendrore Operative (UCO) e Gardës Civile urdhëroi hetimin e pesë llogarive bankare të ish-selisë së FC Barcelona në kërkim të komisioneve të kredituara ndërmjet viteve 2018 dhe 2019 nga negociatat e Superkupës.

Në përputhje me informacionin e filtruar agjentët kanë vënë fokusin në llogaritë e Andorra CF (pronë e klubit të Hammered) për të ditur destinacionin e fundeve nga një llogari e titulluar nga kompania Kosmos e kataloguar si “komisionet e suksesit”. kredituar” nga qeveria arabe me një total prej 4 milionë eurosh neto në vit. Marrëveshja fillestare zgjati deri në vitin 2021, me rinovim automatik edhe me tre vjet të tjera, deri në vitin 2024.

Linku: https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/international-football/under-investigation-civil-guard-tracks-bank-accounts-pique_302297_102.html#goog_rewarded

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/3gerardpique/

tags: