Home Business / Technology WhatsApp e bën më të lehtë ndarjen e fotografive
WhatsApp e bën më të lehtë ndarjen e fotografive
0

WhatsApp e bën më të lehtë ndarjen e fotografive

0
0

WhatsApp, në përditësimin e tij të fundit për përdoruesit e iOS, ka prezantuar një shkurtore të përshtatshme për të hapur me shpejtësi bibliotekën e fotografive.

Përdoruesit e iPhone të aplikacionit të mesazheve tani do të jenë në gjendje të ndajnë fotot më shpejt pasi nuk do të duhet të kalojnë hapa shtesë për hapjen e bibliotekës së mediave. Prandaj, funksioni do të thjeshtojë përvojën e përdoruesit duke eliminuar hapat e panevojshëm në aksesin në përmbajtjen e mediave brenda bisedave.

Përditësimi, i shënuar si WhatsApp për iOS 24.7.75, përfshin përmirësime të dukshme së bashku me përmirësime të tjera të ndryshme. Ndërsa ditari zyrtar i ndryshimeve në App Store mund të mungojë detaje gjithëpërfshirëse rreth shtesave të reja, përdoruesit tani mund të hyjnë në bibliotekën e fotografive me lehtësi duke shtypur gjatë butonin bashkëngjitni brenda ndërfaqes së bisedës.

Më parë, duhej të shtypje butonin e bashkëngjitjes dhe më pas të zgjidhni “Foto & Video” për të zgjedhur një imazh. Me përditësimin e ri, një shtypje e thjeshtë e gjatë në butonin e bashkëngjitjes ju sjell drejt e te fotot tuaja, duke ju kursyer një trokitje.

Për ata që nuk e kanë marrë ende këtë veçori, këshillohet të qëndrojnë proaktivë në përditësimin e WhatsApp nga App Store. Përhapja mund të ndodhë gradualisht gjatë javëve të ardhshme. Pra, këshillohet që aplikacioni juaj të jetë i përditësuar pasi do të sigurojë që ju të mund të përdorni menjëherë veçoritë dhe përmirësimet më të fundit.

Nëse nuk e shihni ende përditësimin, mos u shqetësoni. WhatsApp po e prezanton gradualisht, kështu që mund ta merrni në javët e ardhshme.

Linku: https://www.geo.tv/latest/538551-whatsapp-makes-sharing-photos-easier

Burimi i fotos: peexele.com

tags: