Home ShowBiz Pritje madhështore për Sabianin dhe Marselin në Hollandë!
Pritje madhështore për Sabianin dhe Marselin në Hollandë!
0

Pritje madhështore për Sabianin dhe Marselin në Hollandë!

0
0

Dyshja e pandarë e Sabianit dhe Marselit ka shkuar në Hollandë. Ata kanë koncert atje dhe janë pritur në një mënyrë madhështore. Organizatorët e eventit kanë dalë me limuzinë për t`i pritur artistët ashtu siç e meritojnë.
Sigurisht që edhe akomodimi ka qenë në një hotel luksoz. Ata kanë pasur nevojën të qetësohen përpara koncertit fantastik. Disa nga fotot e çasteve kur Sabiani dhe Marseli sapo kanë mbërritur janë vendosur më poshtë.

BSS GOCA HOLL LIM SAB SABIAN viber image