Home ShowBiz Për çka ka nevojë Kim Kardashian?
Për çka ka nevojë Kim Kardashian?
0

Për çka ka nevojë Kim Kardashian?

0
0

Është shëndërruar në një ikonë, divë dhe në një femër për të cilën vazhdimisht shkruhet dhe flitet për të. Ajo ka forcën e një „gjarpëri“ që helmon të gjithë me pamjen e saj tunduese.

Me trupin e sak seksi dhe me gjithçka që ka të bëjë me të ajo ngreh harkun dhe qëllon të gjithë me një shigjetë. Por Kimi është e tillë, tunduese si zjarri në mes të druve.

Dihet që ajo ka angazhime të shumta të cilat nuk e lënë rehat dhe të qetësohet, për këtë arsye asaj me siguri se do t’i bënte mirë një pushim në një vend ku asaj i pëlqen.

Në një foto në instagram, ku ajo paraqet gjoksin e saj seksi dhe belin e mirëformuar, ka konfirmuar se ka nevojë për një pushim në Miami.

Një gjë është më se e sigurt, nese shkon atje do të digjet krejt vendi flakë nga asetet e saj trupore.

I need a Miami trip soon

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Linku: https://www.instagram.com/p/BfJzZuPl8fy/?taken-by=kimkardashian

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Be7N8W2lFe-/?taken-by=kimkardashian