Home ShowBiz Rashel futen në skenën e DWM me motorr të shtrirë – Lë Seldin pa fjalë
Rashel futen në skenën e DWM me motorr të shtrirë – Lë Seldin pa fjalë
0

Rashel futen në skenën e DWM me motorr të shtrirë – Lë Seldin pa fjalë

0
0

Rashel dhe Seldi janë dy partnerët ne show televiziv “Dance with me”. Mbrëmë Rashel dhe Seldi kanë ndezur skenën me kërcimet e tyre tepër provokuese dhe sensuale.

Ndërkohë fillimi i kërcimit ka nisur më një hyrje të Rashel sipër një motorri të shtrirë nga ku të pasmët e saj kanë lënë pa fjalë jo vetëm Seldin por edhe të gjithë publikun sepse në moment të hyrjes së saj janë dëgjuar shumë brohoritje në skenë nga publiku.

 

Më poshtë video e performancës së tyre:

Burimi i lajmit dhe fotos: https://www.youtube.com/watch?v=GJY8QtaLIjM