Home ShowBiz Një mini kopje e Elitës, kjo foto e vërtetoi se Zëri nuk i ka lënë gjë të ëmës
Një mini kopje e Elitës, kjo foto e vërtetoi se Zëri nuk i ka lënë gjë të ëmës
0

Një mini kopje e Elitës, kjo foto e vërtetoi se Zëri nuk i ka lënë gjë të ëmës

0
0

Elita Rudi dhe Gjiko janë një prej çifteve më të këndshëm të shoëbizit.

Ata të dy janë bekuar me një djalë një vit e gjysmë më parë dhe vogëlushi Zëri duket se është një kopje e të ëmës.

Elita e ka vërtetuar këtë duke krahasuar foton e saj kur ishte fëmijë me atë të Zërit dhe vogëlushi është identik me të ëmën.

“Më vjen keq bebe”, shkruan ajo krahas fotove duke i bërë tag Gjikos, si për ti treguar se në fakt Zëri është totalisht si e ëma, kur ishte e vogël.

Në fakt nëse do të shohim foton, jemi gjithnjë e më të bindur se Elita ka të drejtë.

Madje në foton që ajo ka zgjedhur shohim se të dy kanë shtrëmbëruar fytyrën njësoj.

elita rudi

Link: https://www.instagram.com/elita.rudi/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B5tAXMqFFaT/