Home ShowBiz Kiara dhe Olta kokë më kokë në nominim? Ja çfarë ka rezervuar Vëllai i Madh për to
Kiara dhe Olta kokë më kokë në nominim? Ja çfarë ka rezervuar Vëllai i Madh për to
0

Kiara dhe Olta kokë më kokë në nominim? Ja çfarë ka rezervuar Vëllai i Madh për to

0
0

Në spektaklin e kaluar Nita u vendos përballë një zgjedhje të vështirë.

Pas hapjes së kutisë së Pandorës, ajo vendosi përballë njëri-tjetrit në nominim dy çifte: Olta -Kiara dhe Qetsor-Kristi.

Gjatë emisionit të sotëm banorët mësuan se me një përqindje tepër të lartë votash, publiku dërgonte në nominim kokë më kokë Oltën dhe Kiarën.

Mirëpo pas kësaj fshihet edhe një lojë nga Vëllai i Madh.

Arbana shpjegoi për publikun se do të ishin banorët ata të cilët do të vendosnin me votat e tyre se kush nga dy vajzat do të shijonin 24 orë në suite.

Mirëpo pyetja për ta do të ishte kë do të dëshironin të largohej nga shtëpia e Big Brother VIP, kur në fakt më e votuara për t’u larguar do të vendosej në suite.

Pritet të shohim se si do e presin banorët këtë lojë nga Vëllai i Madh.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/