Home Tag "femijet"

Përfitimet e veçanta, ja pse duhet t’i lejojmë fëmijët të lozin në shi

0
Rritni aftësitë fizike. Fëmijët mund të zhvillojnë aftësitë fizike më shpejt në shi. Për shkak të kushteve më të rrëshqitshme, fëmijët duhet të punojnë më shumë për të ruajtur ekuilibrin e mirë, duke përmirësuar më tej koordinimin dhe aftësitë e tyre. Promovon një mënyrë jetese të shëndetshme. Lejimi i fëmijëve për të luajtur jashtë në […]

Çfarë duan në të vërtetë fëmijët me prindër të divorcuar

0
1 Fëmijët që i kanë prindërit e ndarë duan që prindërit e tyre të bashkëjetojnë. Ata duan që prindërit e tyre të jenë në gjendje të jenë në të njëjtin vend në të njëjtën kohë pa konflikte, shmangie ose ankth. Ata duan që prindërit e tyre të jenë në gjendje të takohen së bashku me […]

Aktivitetet që i bëjnë të lumtur fëmijët në një ditë me shi

0
1 Shijoni një përvojë shqisore në shi. Loja ndijore është një nga aktivitetet më të mira për një ditë me shi. Për sa kohë që është e sigurt, vishni disa rroba të vjetra dhe dilni jashtë dhe luani. Fëmijët do të thithin ndjesinë e shiut, barit të lagësht, baltës dhe aromave të tij prej dheu. […]